Luvanvaraisen tuotteen ostaminen

 

Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa hankkimis- ja hallussapitoluvallisia tuotteita, mutta ennen tuotteiden toimittamista meidän pitää nähdä tarvitsemamme luvat. Lupien toimittaminen meille käy kuitenkin helposti toimimalla ohjeiden mukaan:


Hankkimisluvanvaraisen tuotteen ostaminen:
 
Aseen oston yhteydessä tarvitsemme sinulta kaikki 4 osaa hankkimisluvasta allekirjoitettuna sekä kopion henkilöllisyystodistuksestasi. Luvat ja todistukset voit lähettää postitse osoitteeseen Forssan ase ja Retkeily, Opintie 2, 30300 Forssa.
 

Hallussapitoluvanvaraisen tuotteen ostaminen:
 
Patruunoiden ja äänenvaimentimien oston yhteydessä tarvitsemme sinulta kopion hallussapito- tai hankkimisluvasta. Muista, että hallussapitoluvasta tarvitsemme kopion molemmin puolin. Hallussapitoluvan ja todistukset voit toimittaa meille helposti joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@forssanasejaretkeily.fi tai voit lähettää luvat postitse osoitteeseen Forssan ase ja Retkeily, Opintie 2, 30300 Forssa.
 

Ilma-aseiden tilaaminen:
 
Ilma-aseiden oston yhteydessä teidän tulee toimittaa kopio henkilöllisyystodistuksestanne, jotta voimme tarkistaa että olette 18-vuotta täyttänyt. Mikäli käytätte maksutapana Collectoria ei teidän tarvitse toimittaa kopiota henkilöllisyystodistuksesta, koska maksuyhtiö tarkistaa että asiakas on täysi-ikäinen.

 
Ruudin ostaminen:
 
Ostaessasi ruutia nouto vain liikkeestämme. Ruutia emme saa lähettää matkahuollossa. Muista ottaa mukaasi ampuma-aseen hankkimis- tai hallussapitolupa.

Huomioi!
 
Maksettujen luvanvaraisten tuotteidemme säilytysaika on 2 kuukautta. Mikäli tuona aikana asiakas ei toimita hankkimis- tai hallussapitolupaa, rahat palautuvat asiakkaalle vähennettynä 50,- euron käsittelymaksulla. Jälkivaatimuksena tilattuja tuotteita säilytämme 5 arkipäivän ajan. Mikäli tuona aikana asiakas ei toimita hankkimis- tai hallussapitolupaa, katsomme tilauksen peruuntuneeksi ja laskutamme asiakkaalta 50,- euron käsittelykustannuksen.